Open Call: Formgivare till Malmö Gallerihelg

Se hit! Vi söker en grafisk designer för formgivning av kartan till Malmö Gallerihelg 2024!

Varje år ger vi en ny formgivare möjligheten att sätta identiteten och tonen för Malmö Gallerihelgs grafiska material för 2024. Är du en Malmöbaserad formgivare med bra idéer?

Maila då oss ditt CV, portfolio och främst ett förslag på vad du vill göra med kartan till: malmogallerihelg@konstframjandet.se senast fredag 15 mars.

Märk mailet med ‘Formgivning/Malmö Gallerihelg’

Själva kartan är ett fast format, men du får frihet att formge det grafiska uttrycket av den. Förslaget du ansöker med ska innehålla exempel på form, färg och typografi som du vill applicera på kartan och informationssidan.Utöver karta skapar formgivaren även digitala format för hemsida och sociala medier utifrån kartans design.

För frågor, kontakta malmogallerihelg@konstframjandet.se

Malmö Gallerihelg är ett årligt, myllrande evenemang då olika gallerier i Malmö har öppet samtidigt och sent. Förra året medverkade över 90 utställningsrum, som tillsammans fick nästan 35’000 besökare.Gallerihelgen 2024 är den 27-29 september. Vill du anmäla ditt utställningsrum? Håll utkik på Gallerihelgens hemsida när anmälan öppnar den 4:e april.

Visa alla