Årets formgivning till Malmö Gallerihelg!

Uppladdningen för Malmö Gallerihelg 2024 är i fullgång och det är med stor gläjde vi nu kan presentera årets formgivare Daniel Christensen!

Nu har sista anmälningsdatum passerat och uppladdningen för Malmö Gallerihelg 2024 är i fullgång! En viktig pusselbit ligger redan på plats, nämligen den grafiska identiteten för Malmö Gallerihelg 2024 är satt!

Formgivaren för årets Gallerihelg är Daniel Christensen! Formgivningen representerar alla de utställningsrum som tillsammans bildar Malmö Gallerihelg. På kartan är varje utställningsrum utmarkerad med en punkt och genom dessa lotsas besökaren genom Malmö. I Daniels formgivning synliggörs både det stora antal utställningsrum och det geografiska omfång som kännetecknar Malmö Gallerihelg!

Om Daniel:
Daniel undervisar på avdelningen för Grafisk design på Östra Grevie folkhögskola och frilansar som grafisk formgivare – primärt med uppdrag inom kulturbranschen i form av publikationer, visuella identiteter, skivomslag och utställningsmaterial. Tillsammans med Frida Alkestrand Christensen drev han Macken: ett utställningsrum i en övergiven mack på Ribersborg under 2021–2022

Om Daniel:
@daniel_vangsgaard_christensen
www.danielchristensen.se

Visa alla