Anmälan till Malmö Gallerihelg 2023 är öppen!

Nu är det dags igen! Konstfrämjandet Skåne ser fram emot att möta er på detta års Gallerihelg. Anmälan är öppen fram till midsommar!

Nu är det dags igen! Konstfrämjandet Skåne ser fram emot att möta er på detta års Gallerihelg.

Precis som förra året blir det ett arrangemang under tre dagar, fredag-söndag 22-24 september. Antalet utställare har dubblerats de senaste åren vilket gör att arrangemanget gynnas av att spridas ut på flera dagar för att besökare ska ha en chans att se fler utställningar. Detta innebär att arrangemanget kommer fortsätta hållas fre-sön sista, hela helgen i september varje år.

ÖPPETTIDER ENLIGT FÖLJANDE

Fredag-söndag 22-24 september

Fredag 18.00-22.00, lör-sön 12.00-16.0

GALLERIER/UTSTÄLLNINGSRUM: fre 22 september kl 18-22 och lör-sön 23-24 september kl 12-16
POP UP: lör-sön 23-24 september kl 12-16
Samtliga utställare ska hålla öppet under tiderna ovan för att det ska bli ett besökarvänligt arrangemang. Givetvis är alla välkomna att ha öppet fler eller längre dagar samt utöka med fest under fredagen.

Malmö Gallerihelg en egen hemsida! Här kan man hitta allmän information om Gallerihelgen, kriterier för att medverka, länk till anmälan, deadlines, och information om alla deltagarnas utställningar. Hemsidan uppdateras med utställarnas information under augusti och kan hittas på hemsidan ett par veckor innan helgen.

www.malmogallerihelg.se

Anmälan är öppen fram till midsommar för ert galleri/utställningsrum här: https://simplesignup.se/event/202269-malmoe-gallerihelg-2023

Kriterier för kategorin ”Gallerier/Utställningsrum”

-Ett galleri eller en konstinstitution som driver årlig verksamhet i Malmö.
-Galleriet gör under året utställningar med olika konstnärer.
-Regelbundna öppettider för allmänheten.
-Galleriet har en egen och uppdaterad hemsida eller Facebook-sida.

Kriterier för kategorin ”Pop up”

-Konsten presenteras separat som en utställning och har en tydlig plats i rummet (detta gäller de pop-up som ligger i relation till café, butik eller restaurang).
-En temporär konsthändelse eller utställning på en plats där det vanligtvis inte bedrivs en publik konstverksamhet.
– Vara en organiserad utställning med två eller flera konstnärer.

Är du en enskild konstnär som vill vara med, ber vi er att kontakta ett galleri som ni känner släktskap med alternativt gå samman med en grupp konstnärer för ett gemensamt pop-up initiativ.

– Gallerier som ställer ut en och samma konstnär/er året runt ska vara under kategorin ”Pop-up”, även om man har en årlig utställningsverksamhet.

– Konstfrämjandet förbehåller sig rätten att flytta ert utställningsrum till annan kategori om det inte uppfyller alla kraven för den kategori ni anmält

Visa alla