Konstnärliga möten: Konst & hälsa

Konstfrämjandet Skåne, i samarbete med Konstnärscentrum Syd, bjuder in till en öppen kollegieträff för konstnärer. Den 14 december kl, 17.00-19.00 på Konstfrämjandet Skåne pratar vi denna gång om Konst och hälsa.

Konstfrämjandet Skåne i samarbete med Konstnärscentrum Syd bjuder in till öppna kollegieträffar för konstnärer. Under träffarna får du möjlighet att över en bit mat och dryck möta kollegor och representanter från Konstfrämjandet Skåne och Konstnärscentrum Sydi tematiska samtal om offentlig konstnärlig gestaltning och konst och hälsa. Att delta är gratis, vi ses på Östergatan 9 i Malmö den 14 december kl 17.00-19.00.

Konst och hälsa för konstnärer.
14 december
17.00-19.00
Östergatan 9, Malmö
Gratis + ingen föranmälan krävs (begränsat antal platser)
Dryck och tilltugg

Nyfiken på konst och hälsa som fält eller som konstnär? Välkommen till en kväll på Konstfrämjandet Skåne där Ana María Bermeo (projektledare för konst och hälsa på Konstfrämjandet Skåne) presenterar hur hon arbetar med konst och hälsa. Vi följer upp presentationen med en öppen diskussion och samtal där vi kollektivt reflekterar kring konst och hälsa och vad detta innebär för dig som konstnär.

Kvällen riktar sig till dig som är konstnär. Presentationen och workshopen hålls på svenska.

Att delta är gratis och kräver ingen föranmälan. Varmt välkomna!

Det här är den andra av två tematräffar under titeln Konstnärliga Möten som riktar sig till konstnärer, arrangerat av Konstnärscentrum Syd och Konstfrämjandet Skåne. Tidigare träff hölls den 11 maj 2023.

Visa alla