Konstfrämjandet Skåne

2

Konstfrämjandet Skåne

Konst i Skåne – www.konstiskane.se

Ett webbaserat kalendarium över Skånes bild- och konstutbud.
Ett webbaserat kalendarium över Skånes bild- och konstutbud.

Konst i Skåne är ett webbaserat kalendarium över Skånes bildkonst- och formutbud. Här hittar du som besökare enkelt information om aktuella utställningar, aktiviteter, vernissager med mera. Du kan söka efter konsthändelser direkt i kalendern, via våra taggar eller med fritextsökning.

 

Konst i Skåne har appen Konst i Skåne. Den är gratis och fungerar för iPhone (AppStore) och Android (Google Play). Sökord: Konst i Skåne.

Är du som utställare intresserad av att ha med ditt evenemang i vårt kalendarium? Anmäl ditt intresse till konstiskane@konstframjandet.se. Tjänsten är gratis.

Konst i Skåne drivs av Konstfrämjandet Skåne, en ideell förening med en omfattande verksamhet som verkar för att konst ska vara en naturlig del av människans vardag. Vi arbetar för att förmedla och underlätta i mötet mellan konst och mottagare och vill sprida intresse för konst till nya publikgrupper.

Konstkalendariet är utvecklat av Konstfrämjandet Skåne med bidrag från Region Skåne och Statens Kulturråd och är en del av vår kärnverksamhet.

Besök Konst i Skåne- www.konstiskane.se