Konstfrämjandet Skåne

2

Konstfrämjandet Skåne

Konstfrämjandet Skåne söker verksamhetsansvarig

Nu söker vi en verksamhetsansvarig som har ansvar för planering och utveckling liksom personal, ekonomi och den långsiktiga finansieringen av Konstfrämjandets verksamhet i Skåne.

Konstfrämjandet Skåne är en ideell förening som främjar konstbildning och vill ge alla människor möjlighet att möta konst i sin vardag. I kärnverksamheten ingår att driva Malmö Gallerinatt, Konst i Vården och webbkalendariet Konst i Skåne. Vi bedriver även en kontinuerlig utställningsverksamhet i vårt Galleri S:t Gertrud och förvaltar en grafikbank med över 400 konstnärer representerade.

 

Nu söker vi en verksamhetsansvarig som har ansvar för planering och utveckling liksom personal, ekonomi och den långsiktiga finansieringen av Konstfrämjandets verksamhet i Skåne. För att lyckas ser vi att du har stor erfarenhet av att driva komplexa projekt – vi lägger stor vikt vid vana att leda verksamheter/projekt med övergripande och ekonomiskt ansvar. Erfarenhet av att driva egen verksamhet är dessutom meriterande.

 

Tillgång till ett stort nätverk inom och utom konstvärlden är en framgångsfaktor i rollen som verksamhetsansvarig, precis som god förmåga att utveckla nya relationer inom olika branscher. Idérikedom och visionärt tänkande ser vi också som avgörande nycklar för framgång.

 

Att kunna arbeta flexibla tider och ha en ”fixarattityd” med vilja att agera praktiskt när så behövs är en förutsättning för att klara jobbet.

 

Tjänsten är placerad i Malmö men har hela Skåne som arbetsfält. Omfattning 50%.

 

Sista tid för inlämning av ansökan är 16/4 kl 12.00. Mejla din ansökan till styrelseordförande Ulrika Forsgren Högman: ulrika.forsgren_hogman@lth.lu.se

 

För mer info, kontakta vice styrelseordförande Annika Bahrtine 0709-703600 eller styrelseordförande Ulrika Forsgren Högman 0722-206604.