Konstfrämjandet Skåne

2

Konstfrämjandet Skåne

Aktuellt: Februari 2023

Nyheter

 • Sportlovsaktivitet

  Konstfrämjandet Västerbotten På öppen ateljé bjuds du som är 13-18 år in att skapa och lära dig mer om konstnärligt arbete. Varje gång är det en ny konstnär som håller i en ny workshop. Varannan onsdag kl: 18:00 - 20:30 på Kulturhuset Klossen på Ålidhem. Öppen ateljé är gratis!

  Läs mer
 • Bildkonstarrangörer: delta i viktig enkätundersökning!

  Konstfrämjandet Bildkonst Sverige ska driva era frågor, därför behöver de veta hur er situation ser ut. Vad är de viktigaste frågorna? Vad behöver ni hjälp med? Vilka lösningar ser ni framåt?​

  Läs mer
 • Vernissage: Ljud i porten

  Under två veckor presenteras Birt Berglunds ljudverk Sound but not a word i Ljud i porten på Swedenborgsgatan. Varmt välkomna på vernissagemingel fredagen den 24e februari!

  Läs mer
 • Konstnärliga ledare utsedda för Luleåbiennalen 2024

  Norrbotten Konstfrämjandet Norrbotten är glada att kunna tillkännage Aude Christel Mgba och Bruno Alves de Almeida som konstnärliga ledare för 2024 års upplaga av Luleåbiennalen med arkitektur och konst som övergripande tema.

  Läs mer
 • Öppen ateljé: Performance

  Konstfrämjandet Västerbotten På öppen ateljé bjuds du som är 13-18 år in att skapa och lära dig mer om konstnärligt arbete. Varje gång är det en ny konstnär som håller i en ny workshop. Varannan onsdag kl: 18:00 - 20:30 på Kulturhuset Klossen på Ålidhem. Öppen ateljé är gratis!

  Läs mer
 • One man`s Trash – Daniel Diamant

  Värmland

  Läs mer