Konstfrämjandet Skåne

2

Konstfrämjandet Skåne

Aktuellt: Januari 2018

Nyheter

Utställning: Eva Rocco Kenell

Eva Rocco Kenell
10/2-10/3
Vernissage 9/2 17-20

 • Galleri S:t GertrudÖstergatan 9a, Malmö
 • 8/2 - 9/3Öppettider: onsdag 16-18, fredag 16-18, lördag 12-16
 • Läs mer

God fortsättning önskar Konstfrämjandet Skåne!

God fortsättning till alla som besökt oss, kunder, samarbetspartners, medlemsorganisationer, konstklubb och sist men inte minst alla fantastiska konstnärer vi samarbetat med eller som ställt ut hos oss i vårt galleri eller i våra projekt under 2017.

God Jul och Gott Nytt År önskar Konstfrämjandet Skåne!

Året går mot sitt slut och vi vill passa på att tacka alla som besökt oss, kunder, samarbetspartners, medlemsorganisationer, konstklubb och sist men inte minst alla fantastiska konstnärer vi samarbetat med eller som ställt ut hos oss i vårt galleri eller i våra projekt under året.
Vi önskar Er Alla En Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

 • Föreläsning: Inka och Nicklas Lindergård

  Bergslagen Föreläsningen Ritualer och Regnbågar arrangeras i samband med Inka och Niclas Lindergårds utställning ”The Belt of Venus and the Shadow of the Earth¨ som pågår 13/1-18/2. Verk visas både hos Konstfrämjandet Bergslagen och Black Door Gallery.

  Läs mer
 • Mother Tongue – Konst och yttrandefrihet

  Värmland De sju videokonstnär i utställningen Mother Tongue - Nezaket Ekici, CANAN, Çağdaş Kahriman, Savas Boyraz, Işıl Eğrikavuk, Pınar Öğrenci och Selda Asal - har alla varit viktiga aktörer för att sätta Turkiet på kartan som en av världens mest pulserande platser för samtidskonst idag.

  Vernissage på KAU- Karlstad Universitet, 1 februari kl 11.

  Läs mer
 • Hur främjar vi ett levande och dynamiskt konstliv i Västerbotten?

  Västerbotten En utbildningsdag om bild- och formkonstnärers förutsättningar. Under dagen sätts särskilt fokus på konstnärernas arbetsmiljö, inkomst och sociala villkor inklusive MU-avtalet (medverkans- och utställningsersättning).
  15 februari 2018.

  Läs mer
 • Filmvisning och samtal: Kurdisk kamp

  Stockholm Savas Boyraz och Joakim Medin — Kurdisk kamp

  Lördagen 27/1 *OBS NY TID* kl 17:00 – 18:30 bjuder Konstfrämjandet Stockholm in till filmvisning och samtal i samband med den sista helgen av Savas Boyrazs utställning Evins berättelse. Swedenborgsgatan 1.

  Läs mer
 • Utställning: PAYSAGE LIQUIDE

  Gävleborg Passage Liquide av Sidén Hedman duo är ett audio-visuellt verk som målar halvt abstrakta rörliga målningar av landskap. Ljud- och bildmaterialet är insamlat under resor i norra Europa, till platser som Grönland, Island och Färöarna.

  Vernissage på Galleri Lars Palm i Sandviken den 27 januari. I samarbete med Konstfrämjandet Gävleborg.

  Läs mer
 • Utställning: Inka och Niclas Lindergård

  Bergslagen Inka och Niclas Lindergårds utställning The Belt of Venus and the shadow of the earth visas parallellt på Konstfrämjandet Bergslagen och Gallary Black Door i Örebro 13 januari - 18 februari.

  Läs mer