Konstfrämjandet Skåne

2

Konstfrämjandet Skåne

Aktuellt: Januari 2018

Nyheter

Utställning: Eva Rocco Kenell

Eva Rocco Kenell
10/2-10/3
Vernissage 9/2 17-20

  • Galleri S:t GertrudÖstergatan 9a, Malmö
  • 8/2 - 9/3Öppettider: onsdag 16-18, fredag 16-18, lördag 12-16
  • Läs mer

God fortsättning önskar Konstfrämjandet Skåne!

God fortsättning till alla som besökt oss, kunder, samarbetspartners, medlemsorganisationer, konstklubb och sist men inte minst alla fantastiska konstnärer vi samarbetat med eller som ställt ut hos oss i vårt galleri eller i våra projekt under 2017.

God Jul och Gott Nytt År önskar Konstfrämjandet Skåne!

Året går mot sitt slut och vi vill passa på att tacka alla som besökt oss, kunder, samarbetspartners, medlemsorganisationer, konstklubb och sist men inte minst alla fantastiska konstnärer vi samarbetat med eller som ställt ut hos oss i vårt galleri eller i våra projekt under året.
Vi önskar Er Alla En Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!