Konstfrämjandet Skåne

2

Konstfrämjandet Skåne

Aktuellt: November 2017

Nyheter

Välkomna 5 december 17.30 på fördjupande samtal om glas med Ellen Malmgard och Maja Heuer — Mingel, visning av utställning, föreläsning om glas och modererat samtal om glas

Som en del av utställningsprojektet 7Xkonsthantverk bjuder Konstfrämjandet Skåne, Konsthantverkscentrum och Malmö Industriförening in till ett fördjupande samtal om glas. Medverkande är Ellen Malmgard vars verk visas på Galleri St. Gertrud och Maja Heuer, museichef på The Glass Factory.

 • Galleri S:t GertrudÖstergatan 9a Malmö
 • 5 december17.30 - 19.15
 • Läs mer

Ellen Malmgard: Om glas – 18/11-16/12 — Varmt välkomna!

 • Galleri S:t GertrudÖstergatan 9a, Malmö
 • 18/11 - 16/12lördag 18/11 kl. 12-16, tors-fre 24-25/11 kl. 13-18, lör 25/11 kl. 12-16, tors-fre 30/11-1/12 kl. 13-18, lör 2/12 kl. 12-16, tors 7/12 kl. .13-18, fre 8/12 kl. 13-16, lör 9/12 kl. 10-16, tors-fre 14-15/12 kl. 13-18, lör 16/12 kl. 12-16
 • Läs mer
 • Årets julskyltning: Savas Boyraz – Evins berättelse

  Stockholm I juletider finns det en lång tradition att slå på stort med spektakulära skyltningsarrangemang designade för konsumtion och julkänsla. Konstfrämjandet Stockholm vill istället ge alla som passerar på Swedenborgsgatan en annan typ av upplevelse.

  Välkommen vernissage för Savas Boyraz utställning Evins berättelse söndagen den 3 december kl 14-16.

  Läs mer
 • Konstfrämjandet stödjer uppropen mot sexuella trakasserier och övergrepp.

  Konstfrämjandet Konstfrämjandet stödjer #metoo #tystnadtagning #visjungerut #närmusikentystnar #notsurprised #imaktenskorridorer och övriga upprop som uppmärksammar sexuella trakasserier och övergrepp.

  Vi vill också tipsa om den nystartade sajten och fonden Min Upprättelse.

  Läs mer
 • Ledig skrivbordsplats på Konstfrämjandet Västerbotten

  Västerbotten Är du frilansande inom konst och kultur och i behov av en långsiktig arbetsplats och ett sammanhang? Vi har en ledig skrivbordsplats from jan 2018 hos oss på Konstfrämjandet Västerbotten i Umeå.

  Läs mer
 • Föreläsning: Om bild i bildningen

  Värmland Barnboksskaparna Stina Wirsén och Per Gustavsson föreläser om Bild i bildningen - Om sagan och bilderboken.

  Kronoparkens bibliotek i Karlstad, 6 december kl 19.00.

  Läs mer
 • Råby Planet workshop #4 med Michael Beutler

  Västmanland Konstnären Michael Beutler håller i en workshop där besökare kan vara med och skapa en kollektiv stickning genom en slags vävande gruppdans.

  Onsdag den 15e november kl 17.30-19.30 på kulturcaféet, Råby Aktivitet & Konferens.

  Läs mer
 • Kulturcafé och skapande verkstad

  Under tre lördagar i november och december kommer konstnärer till Skallberget i Västerås för att skapa tillsammans med er. Välkommen att ta en gratis fika, umgås och prova på olika sorters kultur. Konstverkstad finns under alla tillfällen, där eget bildskapande får plats i olika former.

  Läs mer