Konstfrämjandet Skåne

2

Konstfrämjandet Skåne

Aktuellt: December 2016

Nyheter

God Jul och Gott Nytt År önskar Konstfrämjandet Skåne

Året går mot sitt slut och vi vill passa på att tacka alla som besökt oss, kunder, samarbetspartners, medlemsorganisationer, konstklubb och sist men inte minst alla fantastiska konstnärer vi samarbetat med eller som ställt ut hos oss i vårt galleri eller i våra projekt under året.
Vi önskar Er Alla En Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Lördag och söndag den 10-11 december, kl. 10-16 är det julmarknad i kulturkvarteret S:t Gertrud, hela kvarteret glimmar av julstämning och Konstfrämjandet Skånes Galleri S:t Gertrud håller öppet samma tider.

  • Östergatan 9a, Malmö
  • 10-11 decemberKl. 10-16
  • Läs mer
  • Markens tid – en myrcykel

    Jämtland Var med och delta i initieringen av en återkommande myrcykel. Under första delen inviger vi den struktur som kommer återfinnas vid myren under hela projektet.

    Läs mer